• darkblurbg

Spaanse vertalingen

Spaanse vertalingen vragen om een goede native speaker. De zinsopbouw in Spanje is behoorlijk anders dan in het Nederlands. Bovendien is het gebruik van persoonlijk voornaamwoorden niet zo gebruikelijk als bij ons. Dat kan leiden tot behoorlijk andere zinnen, waardoor het niet toereikend is om de woorden simpelweg stuk voor stuk te vertalen. In plaats daarvan is het van belang om voor een goede vertaling te laten zorgen door een native speaker die bovendien gevoel heeft bij het onderwerp van de tekst. We beschikken over een breed netwerk van vertalers die hun vertaaldiensten online aanbieden, waardoor we je uitstekend van dienst kunnen zijn met de Spaanse vertalingen.

Spaanse vertaling vanuit het Nederlands

We verzorgen via de vertalers waarmee we werken graag de Spaanse vertaling vanuit het Nederlands. Dat betekent dat je bijvoorbeeld officiële documenten, een paar zinnen of een complete website vanuit onze eigen taal om kunt laten zetten naar het Spaans. Wil je graag over de grens zaken doen of dien je bepaalde documenten in te leveren en mogen daar geen fouten inzitten? Je kunt dan Spaanse vertalingen laten maken door een native speaker. Desgewenst kun je gebruik maken van proofreading of editing, zodat je zeker weet dat de tekst goed klopt en de boodschap overbrengt die je wilt overbrengen.

Spaans, Engels en Duits

We kunnen je via ons brede netwerk van vertalers goed van dienst zijn met de Spaanse vertalingen. Daarnaast beschikken we over vertalers die tal van andere talen machtig zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om het Engels en het Duits, net als om het Frans en diverse andere talen. Op zoek naar de overige talen, bijvoorbeeld ter aanvulling op de Spaanse vertaling die je wilt laten maken? We zorgen er met ons brede netwerk graag voor dat je vanuit of naar het Nederlands kunt zorgen voor diverse vertalingen, zodat je in allerlei landen met de tekst uit de voeten kunt.

Online Spaanse vertaling aanvragen

Je kunt de Spaanse vertaling gewoon online aanvragen, het is voldoende om in de opdracht aan te geven waar je naar op zoek bent. Gaat het om enkele Spaanse zinnen die je wilt laten vertalen of zoek je naar iemand die je kan helpen om de complete website of andere content te vertalen? Door dit aan te geven ontvang je een passende offerte en weet je zowel qua levertijd als kosten op voorhand goed waar je aan toe bent.

Een Spaanse vertaling aanvragen of benieuwd welke vertaler je daar goed mee kan helpen? Door je opdracht online te plaatsen zorg je ervoor dat je de Spaanse vertaling vlot tot je beschikking hebt. Of je bekijkt op TranslateMarket de advertenties van vertalers om te zien voor welk tarief je een tekst kunt laten vertalen en plaatst direct een opdracht. Daarbij kun je de reviews bekijken van de vertalers en dus ook de kwaliteit beoordelen.

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket