• darkblurbg

Duitse vertalingen

Duitse vertalingen laten maken en daarvoor op zoek naar een native speaker die je daar goed mee van dienst kan zijn? We beschikken over een breed netwerk van vertalers, waardoor je daarvoor bij ons aan het juiste adres bent. We zorgen er met de vertalingen vanuit en naar het Duits voor dat je de zinnen en complete tekst op een goede manier om kunt laten zetten.

Zinnen in het Duits vertalen

Wil je zorgen voor Duitse vertalingen? De zinsopbouw in Duitsland is vaak net anders dan die bij ons in Nederland. De talen lijken op elkaar, maar een letterlijke vertaling leidt niet zomaar tot een tekst met dezelfde boodschap als in de brontaal. Vandaar dat we voor de Duitse vertalingen zoveel mogelijk samenwerken met native speakers in het Duits. Zij weten hoe ze een Duitse zin op dienen te bouwen en hoe die anders kan zijn dan dezelfde zin in het Nederlands. Ze kennen de juiste zinsopbouw en lokale nuances. Aan de hand daarvan zorgen we voor kloppende Duitse vertalingen die je online en in officiële documenten kunt gebruiken.

Vertalingen in het Duits of Engels

De Duitse vertalingen vragen net als bijvoorbeeld het Engels of Frans om een native speaker die kan vertalen naar zijn of haar moedertaal. We werken samen met een breed netwerk van vertalers, waardoor er bovendien altijd iemand beschikbaar is met de juiste achtergrond. Zoek je naar de vertaling van een technische of een juridische tekst? Dat is geen probleem, je kunt online eenvoudig een vertaler vinden die precies voldoet aan het profiel waar je naar zoekt. Dat betekent dat je Duitse vertalingen in goede handen zijn bij onze vertalers.

Online Duitse vertalingen aanvragen

Direct gebruik maken van de Duitse vertalingen of benieuwd waar je qua kosten op kunt rekenen? Je kunt op TranslateMarket  je opdracht aanmelden en er daarmee voor zorgen dat je in contact kunt komen met kwalitatief goede vertalers.

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket