• darkblurbg

Overige talen           

Een vertaler voor overige talen nodig? Benieuwd welke talen we als vertaalbureau kunnen leveren? We werken met een breed netwerk van vertalers en tolken. Dat betekent dat we je ook buiten de traditionele talen om uitstekend van dienst kunnen zijn met vertalingen. Gaat het je bijvoorbeeld om het Russisch, Arabisch of wellicht het Deens of Litouws? Van Bulgaars en Servisch tot aan andere talen die je niet zo vaak tegenkomt: wij zorgen voor de vertaling waar je naar op zoek bent.

Vertaler voor overige talen

Dankzij de vertalers voor de overige talen hoef je daar zelf niet mee aan de slag en is het bovendien niet nodig om daarvoor een app te gebruiken. De vertaalmachines slagen er over het algemeen goed in om woorden te vertalen. Zodra het gaat om de vertaling van zinnen of zelfs een compleet document komen ze gemakkelijk in de problemen. Het is dan verstandiger om gebruik te maken van een vertaler voor de overige talen. We zorgen er met de native speakers in de verschillende talen voor dat je kunt rekenen op een kloppende vertaling die bovendien niet veel hoeft te kosten.

Zinnen vertalen

Wil je zinnen vertalen naar een van de overige talen of gaat het je om de vertaling van een complete website of een belangrijk document? Het is dan verstandig om gebruik te maken van een menselijke vertaler. We zorgen er met het brede netwerk voor dat de vertaler goed op de hoogte is van het onderwerp en de juiste achtergrond heeft. Daar komt bij dat een native vertaler voor de overige talen de nuances kent zoals ook de lokale bevolking die zou leggen. Het resultaat is een goede vertaling van de tekst, zowel vanuit het Nederlands als vanuit de andere taal daar naartoe.

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket