• darkblurbg

Software vertalen

Software vertalen en daarvoor gebruik maken van een professioneel vertaalbureau? We beschikken over een breed netwerk met vertalers, waardoor we je daar uitstekend mee van dienst kunnen zijn. We zorgen ervoor dat we de software vertalen in de lokale taal, zodat je daar de mogelijkheid hebt om een breed publiek te bereiken. Uit onderzoek blijkt dat zowel apps als software er enorm veel baat bij hebben wanneer die in de lokale taal beschikbaar zijn. Wij kunnen software vertalen en houden daarbij bijvoorbeeld rekening met de lengte van zinnen en uitdrukking.

Software laten vertalen

Software laten vertalen is een vak apart, het is bijvoorbeeld van belang dat alles netjes binnen de interface en het ontwerp blijft passen. Als we software vertalen houden we daarom rekening met meer dan alleen de inhoud. We kijken goed naar de vormgeving de wijze waarop we de vertaling daar binnen kunnen invullen. Op die manier kunnen we software vertalen waarbij de inhoud en strekking goed behouden blijven, terwijl we er bovendien voor zorgen dat het geheel de gewenste uitstraling blijft behouden. Op die manier werkt de software overal hetzelfde en zorgt deze voor dezelfde ervaring, terwijl je toch handig gebruik kunt maken van de lokale talen.

Lokaal gebruik van software

Het lokaal gebruik van software neemt enorm toe wanneer deze in de eigen taal beschikbaar is. Een programma vertalen naar het Nederlands of er juist over de grens voor zorgen dat de software te downloaden valt? We kunnen software vertalen naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en diverse andere talen. Uiteraard zijn we daarbij een stuk nauwkeuriger dan de translation software. We gaan verder dan Translate en andere programma’s. We werken met native speakers die bijvoorbeeld ook de grammatica van het geheel goed voor je in de gaten houden.

Vertaalbureau voor software

We zijn een online vertaalbureau voor software, wij zorgen ervoor dat je de mogelijkheid hebt om de software ook in andere talen aan te bieden. We zorgen voor een goede vertaling van de software waarbij de inhoud behouden blijft, terwijl de vertaling bovendien goed binnen het design en de interface past. Het is een expertise van onze ervaren vertalers die er daarmee voor zorgen dat je de software kunt aanbieden in het Engels, Duits, Frans, Spaans of een andere taal.

Direct een offerte ontvangen of meer weten over het vertalen van software? Neem contact op voor meer informatie, we vertellen je er graag over. Of zoek naar een software vertaaldienst op TranslateMarket. 

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket