• darkblurbg

Overeenkomst vertalen

Een overeenkomst vertalen naar het Engels of er in een andere taal voor zorgen dat het mogelijk is een contract te sluiten? We kunnen het contract voor onbepaalde duur vertalen, zorgen voor een vast contract in een andere taal of bijdragen aan de vertaling van een onderlinge overeenkomst. Waar het je ook om gaat, uiteraard gaan we er vertrouwelijk mee om en zorgen we voor een kundige vertaling.

We kunnen overeenkomsten vertalen vanuit het Engels, Spaans, Duits, Frans en andere talen. Bovendien kunnen we de Nederlandse overeenkomsten en contracten omzetten naar die talen, bijvoorbeeld om internationaal zaken te kunnen doen.

Overeenkomst of contract vertalen

Een overeenkomst of een contract vertalen naar het Engels, Duits, Frans of Spaans? We werken met een breed netwerk van native vertalers in de doeltaal, zodat je kunt rekenen op een uitstekende vertaling die grammaticaal volledig klopt. Gaat het om een document met juridische inhoud of is er sprake van andere vaktechnische elementen? Geen probleem, we laten de overeenkomst vertalen door een ervaren vertaler met een duidelijke achtergrond binnen het vakgebied. Dat komt zowel de kwaliteit van het resultaat als de snelheid van werken sterk ten goede.

Geheimhouding bij vertaling

Is er sprake van een te vertalen overeenkomst die nog geheim dient te blijven of die niet zomaar uit mag lekken? Geen probleem, geheimhouding is ons niet vreemd. We gaan standaard discreet om met de te vertalen teksten. Dit geldt in het bijzonder voor de overeenkomsten en contracten die we vertalen. Uiteraard kunnen we desgewenst een geheimhoudingsverklaring tekenen, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. De vertaling van een overeenkomsten of een contract is bij ons in goede handen. Een contract afsluiten in het Engels of benieuwd naar de contractvormen en de vertaling in de diverse talen? We kunnen je er uitstekend mee van dienst zijn.

Vertaalbureau voor overeenkomsten

We zijn een vertaalbureau voor overeenkomsten en contracten. We beschikken over een brede expertise en uitgebreide ervaring, waardoor we als geen ander weten wat er komt kijken bij de vertaling daarvan. Wij zorgen ervoor dat je zelf niet aan de slag hoeft met de vertaling en dat je niet bent aangewezen op Translate of een andere vertaalmachine.

Benieuwd hoe we zorgen voor de vertaling van overeenkomsten en contracten of hoe we de geheimhouding kunnen waarborgen? Neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van je. Of zoek online naar vertaaldiensten op TranslateMarket.

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket