• darkblurbg

Medisch vertalen

Medisch vertalen naar het Engels, Frans, Duits of een andere taal? We hebben ervaring met de verschillende talen, dankzij native speakers met een medische achtergrond kun je rekenen op een uitstekende vertaling.

Uiteraard kunnen we je als medisch vertaalbureau van dienst zijn met vertalingen binnen alle medische vakgebieden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan medical devices, clinical research, regulatory affairs en animal health. We zorgen er op die manier voor dat de medische vertaling bij ons in uitstekende handen is. De vertaling wordt aangeboden volgens de ISO 9001- en ISO 17100-normen, zodat je kunt rekenen op de beste kwaliteit.

Medisch dossier vertalen

Een medisch dossier vertalen of wil je andere stukken laten vertalen? We combineren de medische vakkennis met een goede taalkundige vaardigheid. Bovendien zorgen we er na een gespecialiseerde vertaling voor dat een medische revisor nog eens voor je naar de teksten kan kijken. Op die manier zorgen we voor een medische of wetenschappelijke vertaling van de stukken. Een terugvertaling naar de brontaal levert exact dezelfde inhoud op, waardoor er geen belangrijke informatie of gegevens verloren gaan. In plaats daarvan kunnen we hoogwaardig medisch vertalen, wij zorgen ervoor dat de inhoud op de juiste manier overkomt in de taal die je wenst.

Medisch vertaler met ervaring

We werken met medisch vertalers met een uitgebreide ervaring. Dat betekent dat zij een uitstekende opleiding achter de rug hebben. Een goede medische vertaling vraagt om een duidelijke achtergrond in de medische wereld. Dit zorgt ervoor dat de vertaler goed op de hoogte is van de gebruikte termen en de onderlinge samenhang kan doorgronden. Het vormt de ideale basis om voor een uitstekende medische vertaling te zorgen. Het resultaat is het omzetten van medische stukken naar bijvoorbeeld het Engels, Frans of Spaans. Uiteraard kunnen we de medische dossiers of andere stukken ook vertalen naar andere doeltalen.

Medisch vertaalbureau inschakelen

Online een medisch vertaalbureau inschakelen en er daarmee voor zorgen dat je de medische stukken kunt vertalen? We kunnen je van dienst zijn bij grensoverschrijdende medische zaken of binnenlandse medische zaken waarin niet iedereen dezelfde taal spreekt. Wat de wensen ook zijn, we zorgen er met de medische vertaling voor dat het mogelijk is de inhoud netjes om te zetten naar de doeltaal die je wenst.

Meer informatie ontvangen over het medisch vertalen of benieuwd hoe we er als medisch vertaalbureau voor zorgen dat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit? Neem contact met ons op dan lichten we het je graag toe, of ga direct naar ons online vertaalbureau op TranslateMarket en blader door de advertenties van talloze vertalers. 

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket