• darkblurbg

Juridisch vertalen

Juridisch vertalen naar het Engels, Frans of Spaans? We hebben als juridisch vertaalbureau de expertise in huis om juridische teksten te kunnen vertalen naar iedere gewenste taal. Het is bij juridische stukken van groot belang dat de vertaler goede kennis heeft van de materie. Alleen op die manier is het mogelijk om de juridische inhoud op de juiste wijze te behouden. Uiteraard worden de teksten door een native vertaler omgezet, waardoor een vertaling terug in de brontaal dezelfde inhoud zou opleveren. We kunnen op die manier juridisch vertalen, iets dat bijvoorbeeld tijdens internationale strafzaken goed van pas kan komen.

Vertalen naar Engels, Frans en Spaans

Voor een juridische vertaling naar het Engels, Frans of Spaans is het vooral van belang dat de opleiding aansluit bij de te vertalen stukken. De achtergrond op het juridische vlak zorgt voor een goed begrip van de materie. Dit draagt bij aan de goede kennis van zowel de inhoudelijke als de taalkundige aspecten. Uiteraard beheersen de vertalers zowel de juridische vakkennis als de taalkundige diploma’s. Op die manier zorgen we voor een goede juridische vertaling naar het Engels, FransSpaans of een andere taal waarin je gebruik wenst te maken van de juridische stukken.

Juridisch vertalers inschakelen

Een van de juridisch vertalers inschakelen of benieuwd wanneer dat goed van pas kan komen? In diverse strafzaken kan een Engelse, Franse, Spaanse of andere versie van de stukken gewenst zijn. Dat geldt voor internationale strafzaken, net als nationale strafzaken waarbij niet iedereen het Nederlands (volledig) machtig is. Met name bij juridische zaken is het van groot belang dat de inhoud exact overeenkomt met wat er is gebeurd of wat er is afgesproken.

Dankzij goede juridisch vertalers is het mogelijk om de juridische inhoud te vertalen naar de gewenste doeltaal. We vertalen tussen het Nederlands, EngelsSpaans en bijvoorbeeld Frans. Uiteraard in de beide richtingen en desgewenst ook naar andere talen waarin je de juridische jurisprudentie nodig hebt.

Juridisch vertaalbureau

Een juridisch vertaalbureau inschakelen waar je eenvoudig online kunt aangeven dat je een tekst wenst te laten vertalen? We gaan er snel voor je mee aan de slag. De verschillende juridisch vertalers zorgen voor een tekst die exact overeenkomt met wat er in de brontaal staat. Dankzij de ervaren vertalers op basis van een goede achtergrond en opleiding kun je iedere juridische tekst laten vertalen.

Direct een juridische vertaling aanvragen of benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie, of zoek naar een vertaler op onze online marktplaats TranslateMarket, we horen graag van je.

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket