• darkblurbg

Handleiding vertalen

Een handleiding vertalen vraagt om goed begrip van de tekst in zowel de brontaal als de doeltaal. Een handleiding of gebruiksaanwijzing dient uitermate duidelijk te zijn, daarin mag geen sprake zijn van dubbelzinnige elementen of termen.

Bovendien is het bij de vertaling van een handleiding van groot belang om consistent om te gaan met het gebruik van specifieke woorden. Vandaar dat ons netwerk met technisch vertalers hiervoor uitstekend geschikt is. Zij hebben veel ervaring met het vertalen van technische teksten, waarbij ze bijvoorbeeld gebruik maken van een vertaalgeheugen. Dit voorkomt dat er steeds verschillende termen in voorkomen. In plaats daarvan is de vertaalde handleiding of gebruiksaanwijzing uitermate duidelijk.

Handleiding vertalen naar het Engels of Duits

We kunnen een handleiding vertalen naar verschillende talen. Op zoek naar een vertaalbureau voor handleidingen en gebruiksaanwijzingen dat werkt in het Engels en Duits of een van de andere talen? We hebben daarnaast veel ervaring met Frans en Spaans, net als andere talen voor handleidingen. We weten als geen ander hoe een handleiding of gebruiksaanwijzing voor een duidelijk geheel dient te zorgen, waardoor onze vertalers dat altijd in hun hoofd houden op het moment dat ze de brontekst vertalen.

Gebruiksaanwijzing vertalen

Benieuwd hoe we een gebruiksaanwijzing vertalen? We zorgen er bij de vertaling van een handleiding voor dat we zoveel mogelijk uitgaan van de technische vertaling. We maken gebruik van een vertaalgeheugen om steeds dezelfde termen te kunnen gebruiken en maken daar waar mogelijk gebruik van handige software die ervoor zorgt dat de vorm en opmaak netjes behouden blijven. Op die manier voorkomen we eventuele onduidelijkheden, in plaats daarvan is het volledig helder hoe de handleiding gebruikt dient te worden.

We vertalen handleidingen in schrift en in spraak, net als gebruiksaanwijzingen om instructies te kunnen geven. Op die manier is de vertaling van een handleiding bruikbaar in de verschillende talen waarin je deze nodig hebt.

Vertaalbureau voor handleidingen en gebruiksaanwijzingen

We zijn een vertaalbureau voor handleidingen en gebruiksaanwijzingen. We beschikken over een breed netwerk van vertalers, waarmee we ervoor zorgen dat er altijd vlot een ervaring en kundige vertaler beschikbaar is. Zoek je een handleiding vertaler die zorgt voor een duidelijk geheel dat direct te gebruiken is? Is de vertaling van de gebruiksaanwijzing verplicht en wil je daar op een voordelige manier aan voldoen?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de vertaling van handleidingen en gebruiksaanwijzingen. We gaan er graag voor je mee aan de slag of één van onze vertalers brengt online een scherpe offerte uit op TranslateMarket.

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket