• darkblurbg

Document vertalen

Een document vertalen en daarbij profiteren van de vakkennis van professionele vertalers? Vertaalmachines kunnen tegenwoordig documenten vertalen, mits je die vervolgens niet professioneel hoeft te gebruiken. De vertalingen kennen helaas nog veel fouten, waardoor een vertaalbureau een veel betere keuze vormt. We zorgen er met de vertaling van documenten voor dat je die in de verschillende talen kunt gebruiken. Een document vertalen naar het Engels of Duits? We kunnen daarnaast vertalen naar het Frans en Spaans, net als andersom naar het Nederlands.

Document vertalen naar het Engels

We kunnen een document vertalen op basis van de bekende ISO-normen en NEN-certificeringen, waardoor je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. We zorgen er met de vertaling eenvoudig voor dat je de tekst om kunt laten zetten vanuit de brontaal naar de doeltaal. Het resultaat uit Translate helaas niet helemaal naar wens en het document laten vertalen zonder dat dit teveel hoeft te kosten?

We kunnen met onze online vertaaldiensten het document vertalen naar het Engelsnaar het Duits, Frans, Spaans of een andere taal. Uiteraard verzorgen we ook document vertalingen naar minder gebruikelijke talen, zodat je er alle kanten mee op kunt.

Document laten vertalen

Een document laten vertalen door dat gewoon online aan te leveren? We zorgen ervoor dat je voor een laag bedrag een tekst kunt laten vertalen. Gratis is het niet, maar vooral bij een klein aantal documenten hoeven de kosten niet hoog op te lopen. In plaats daarvan kunnen we het document vertalen en er daarmee voor zorgen dat je kunt rekenen op een goede vertaling die je ook zonder problemen professioneel kunt inzetten.

Vertaalbureau voor documenten

We zijn een vertaalbureau voor documenten en andere teksten. Biedt Google Translate onvoldoende uitkomst of twijfel je over de juiste grammatica in de teksten? Onze vertalers zijn native, waardoor ze dat uitstekend kunnen beoordelen. We zorgen voor een betere vertaling van het document, zodat je daar zonder problemen in meerdere talen gebruik van kunt maken. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er met de vertaling van de documenten voor dat je internationaal zaken kunt doen of je eenvoudig na kunt gaan wat de andere partij bedoelt.

Meer weten over de vertaling van documenten of onze online vertaaldiensten? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag mee over, of ga direct naar TranslateMarket en bekijk de advertenties van talloze vertalers en vergelijk hun tarieven.

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket