• darkblurbg

CV vertalen

CV vertalen naar het Engels of een andere taal? We zorgen voor de vertaling van het CV en de sollicitatiebrief. Bovendien houden we rekening met de andere regels die er gelden in de verschillende talen. Wist je bijvoorbeeld dat het in het Engels verplicht is om de datum in een andere notitie op te nemen dan hoe we dat hier in Nederland doen? Het zijn details die van groot belang kunnen zijn bij het vertalen van een CV of een sollicitatiebrief.

CV vertalen naar het Engels, Duits of Frans

We kunnen het CV vertalen naar het Engels, Duits, Frans, Spaans of een andere taal. Solliciteren in het buitenland of een internationaal CV versturen om je ambities aan te geven? Het is in verschillende situaties de moeite waard om een CV naar het Engels te laten vertalen en daar vervolgens gebruik van te maken wanneer je gaat solliciteren.

We kunnen je CV vertalen met onze online vertaaldiensten, daarnaast richten we ons graag op de sollicitatiebrief. Ons brede netwerk van vertalers heeft veel ervaring met zowel het CV als de brief, waardoor we die voor je kunnen vertalen naar bijvoorbeeld het Engels, Duits, Frans of Spaans. We hebben ook ervaring met vertalingen in minder gangbare talen, zodat je ook daarvoor bij ons terecht kunt.

CV laten vertalen

Het CV laten vertalen en er zeker van zijn dat deze netjes aan de eisen voldoet? Je kunt het CV laten vertalen naar het Frans, het CV omzetten in het Duits of er met een Engels CV voor zorgen dat je een goede indruk kunt maken. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat je kunt solliciteren en dat je de kans op een baan (in het buitenland) zo groot mogelijk kunt maken.

Vertaalbureau voor CV en sollicitatiebrief

We zijn een online vertaalbureau voor het CV en de sollicitatiebrief. Zoek je naar werk in het buitenland, wil je daar stage lopen of er studeren aan een universiteit? Wij kunnen je CV vertalen en de motivatiebrief vertalen, zodat je een goede indruk kunt maken en het aan de beheersing van de taal in ieder geval niet zal liggen.

Meer weten over het vertalen van je CV, de sollicitatiebrief of de motivatiebrief die je op wilt sturen? Bekijk dan onze online vertaaldiensten op TranslateMarket of neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over onze werkwijze en de scherpe tarieven die we berekenen. 
 
Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket