• darkblurbg

Brochure vertalen

Een ervaren vertaalbureau kan de brochure vertalen en zorgt bovendien voor het behoud van opmaak. Dankzij ons brede netwerk van vertalers werken we bijvoorbeeld in een programma zoals InDesign. Het is een DTP-programma dat het mogelijk maakt om de opmaak gewoon behouden te laten.

Een brochure vertalen of folder vertalen is op die manier relatief eenvoudig en hoeft dus ook niet veel te kosten. In plaats daarvan is het uitstekend mogelijk om er op voordelige wijze voor te zorgen dat de brochure of folder in de juiste taal te staan komt.

Brochure met opmaak vertalen

We kunnen de brochure met opmaak vertalen, we voorkomen dat deze verloren gaat. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met bijvoorbeeld de lengte van zinnen. We vertalen onder andere naar het Engels, Duits en Frans. Levert de vertaling een iets te lange zin op? We zoeken naar een alternatief, zodat dit toch weer binnen het design past. Op die manier kunnen we zorgen voor de vertaling van een brochure die volledig aan de wensen voldoet. We werken met native vertalers in de doeltaal, zodat de grammatica op orde is en de tekst de juiste boodschap uitstraalt.

Folder of brochure vertalen

We kunnen een folder of brochure vertalen, zowel vanuit het Nederlands als naar onze eigen taal. Er voor een internationale doelgroep voor zorgen dat goed duidelijk is welke producten of diensten je te bieden hebt? We zorgen voor een Engelse brochure of een folder in een andere taal. We beschikken over de expertise en ervaring waar je naar zoekt, zodat de vertaling vlot in orde is en je daar toch een scherpe prijs voor betaalt. Het is wat dat betreft de moeite waard om de brochure te laten vertalen en daarmee niet zelf aan de slag te gaan in Translate.

Vertaalbureau voor brochures

Een goed vertaalbureau voor brochures voorkomt dat er foutjes insluipen, bijvoorbeeld door de tekst nog eens goed na te laten kijken. We kunnen een brochure vertalen vanuit het Engels of er juist voor zorgen dat je ook de kans hebt om potentiële klanten in het Duits, Frans, Spaans of een andere taal aan te spreken. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor een vertaling van de brochure of de folder.

Een brochure of folder laten vertalen door een professioneel vertaalbureau? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en onze ervaring. Of bekijk onze online marktplaats op TranslateMarket.

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket