• darkblurbg

Boek vertalen

Een boek vertalen vraagt om een goede literaire achtergrond en uiteraard een uitstekende kennis van zowel de brontaal als de doeltaal. We beschikken over een breed netwerk aan vertalers die veel ervaring hebben met de vertaling van boeken. Dat betekent dat we eenvoudig en voordelig zorgen voor de vertaling van een boek.

Een boek vertalen naar het Engels, Duits, Frans of wellicht een andere taal? Wij zorgen voor een kundige vertaling, waarbij de inhoud van het boek netjes behouden blijft. We lezen tussen de regels door en zorgen ervoor dat het boek z’n kracht optimaal kan behouden. Het betekent in de praktijk dat het na de vertaling mogelijk is het boek ook in andere talen en landen uit te geven.

Engels boek laten vertalen

Een Engels boek laten vertalen naar het Nederlands of er juist voor zorgen dat het boek in andere talen beschikbaar komt? Met onze online vertaaldiensten kunnen wij het boek vertalen, zodat je vervolgens zelf de mogelijkheid hebt om dat uit te geven en daarmee de grens over te gaan. Wil een uitgeverij het boek niet zomaar vertalen, maar ben je er zelf van overtuigd dat het verhaal potentie heeft? Een boek vertalen is niet gratis, al hoeft dat aan de andere kant ook niet duur te zijn. Wij houden de kosten laag en kunnen het boek daarom voordelig vertalen.

Boek vertalen voor lage kosten

We kunnen een boek vertalen en de kosten laag houden. Hoe we dat doen? We werken samen met een uitgebreid netwerk van vertalers die hun vertaaldiensten online aanbieden. Dit betekent dat we eenvoudig kunnen zorgen voor een literaire vertaling, waarbij de achtergrond en expertise van de vertaler van grote toegevoegde waarde is. Het zorgt er onder andere voor dat er vlot begrip ontstaat voor het verhaal en het goed duidelijk is welke boodschap deze tussen de regels door overbrengt. Dat komt de vertaling van het boek sterk ten goede, aangezien dit helpt om de juiste sfeer te behouden.

Vertaalbureau voor boeken

Op zoek naar een vertaalbureau voor boeken, bijvoorbeeld om het boek ook in andere talen uit te kunnen geven? We kunnen een boek vertalen naar het Engels, Duits, Frans, Spaans en verschillende andere talen. De vertaling van een boek vraagt om de nodige ervaring en een goede kennis van zowel de brontaal als de doeltaal. We combineren die verschillende belangrijke elementen.

Een boek vertalen of benieuwd naar de kosten daarvan wanneer je zoekt naar een vertaling in het Engels, Duits, Frans of Spaans? Dankzij de advertenties van vertalers met hun reviews, tarieven en levertijden ben je direct op de hoogte van de mogelijkheden en plaats je eenvoudig een opdracht op TranslateMarket.

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket