• darkblurbg

Beëdigde vertaling

Een beëdigde vertaling nodig? Het is een vertaling door een vertaler die daarvoor door een rechtbank is beëdigd. Het betekent dat de rechtbank aangeeft dat een vertaler in staat is om goed te vertalen tussen een bepaalde talencombinatie. Dit is onder andere van belang wanneer het gaat om de vertaling van officiële documenten, aangezien de vertaling dan aan een aantal eisen dient te voldoen.

Beëdigde vertaling in het Engels of Arabisch

Heb je een beëdigde vertaling nodig in het Engels of bijvoorbeeld het Arabisch? Met name de laatste jaren hebben we steeds vaker documenten in het Engels nodig of zoeken mensen naar vertalingen in het Arabisch. Deze vertalingen dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen om daar binnen de officiële instanties gebruik van te kunnen maken. Dankzij een beëdigde vertaling is het mogelijk om aan alle voorwaarden te voldoen en de vertaling te gebruiken op de manier zoals deze bedoeld is. Het is de moeite waard om in een opdracht aan te geven dat het gaat om een beëdigde vertaling. Op die manier kunnen de vertalers daar op voorhand alvast rekening mee houden.

Beëdigd vertaalwerk laten maken

Gaat het je specifiek om beëdigd vertaalwerk? De kosten daarvoor kunnen wat hoger liggen dan bij een reguliere vertaling. Dat heeft vooral te maken met het feit dat er extra eisen gelden voor een beëdigde vertaling en dat er minder vertalers beschikbaar zijn die je daarmee van dienst kunnen zijn. Aan de andere kant heb je de mogelijkheid om daar op de officiële manier gebruik van te maken. Het is wat dat betreft de moeite waard om goed te kijken naar de beëdigde vertaling, mits je die nodig hebt voor bepaalde instanties natuurlijk.

Kosten van een beëdigde vertaling

Benieuwd naar de kosten van een beëdigde vertaling? Je hebt online de mogelijkheid om een dergelijke vertaling aan te vragen en die aan te kopen. De kosten hiervoor vallen doorgaans behoorlijk mee. Dat is het resultaat van het brede netwerk met vertalers waarmee we je van dienst kunnen zijn. Het betekent dat je een scherpe prijs betaalt voor een beëdigde vertaling van goede kwaliteit.

Direct een beëdigde vertaling aanvragen of een opdracht plaatsen en benieuwd naar de kosten daarvan? Je kunt online een beëdigde vertaling aanvragen op TranslateMarket, zodat je daar op korte termijn op kunt rekenen.

Gerelateerde artikelen:

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket