• darkblurbg

Artikel vertalen

Een artikel vertalen naar het Engels, Duits of een andere taal? We bieden online vertaaldiensten voor wetenschappelijke artikelen en andere stukken, altijd op basis van zoveel mogelijk native speakers. We beschikken over een breed netwerk aan vertalers met specifieke vakkennis in tal van vakgebieden. Dit leidt tot een belangrijke technologische voorsprong die het gemakkelijker maakt om voordelig een artikel te vertalen. We kunnen ieder artikel vertalen, zowel vanuit het Nederlands naar andere talen als andersom.

Wetenschappelijke artikelen vertalen

Wetenschappelijke artikelen vertalen vraagt om een werkwijze gericht op specifieke kennis. We combineren met ons brede netwerk zowel talenkennis als een wetenschappelijke achtergrond binnen het relevante vakgebied. Bovendien zijn onze vertalers volledig objectief en richten ze zich voor de vertaling puur op de feiten. Desgewenst kunnen we bovendien een uitgebreide revisie plaats laten vinden. Op die manier garanderen we de hoge kwaliteit van de (wetenschappelijke) vertaling, zodat je het artikel ook in andere talen kunt gebruiken. We werken zoveel mogelijk met native speakers met ervaring binnen de wetenschappelijke wereld, zodat zij de artikelen goed begrijpen en daardoor uitstekend kunnen vertalen.

Artikelen vertalen naar het Engels of Duits

Een artikel vertalen naar bijvoorbeeld het Engels, Duits, Frans of Spaans? We zijn thuis in de bekende talen, net als in de meer exotische talen. Wat dat betreft kunnen we ieder artikel vertalen naar het Nederlands of dat juist omzetten naar een van de andere talen. Een artikel publiceren in het buitenland of er op basis van buitenlandse artikelen voor zorgen dat er een Nederlandse versie ontstaat? Wij zorgen voor de vertaling van het artikel en maken daarvoor gebruik van professionele vertalers die hun vertaaldiensten online aanbieden. We kunnen daardoor goed uit de voeten met zowel wetenschappelijke artikelen als diverse andere artikelen die je kunt laten vertalen.

Artikel laten vertalen

Een artikel laten vertalen is heel voordelig en levert een uitstekende vertaling op. We vertalen wetenschappelijke artikelen en richten ons op andere geschreven stukken. Uiteraard leveren we op die manier betere kwaliteit dan de vertaalmachine van Google of elke willekeurige andere app. We houden rekening met grammatica en bovendien de cultuur van de doeltaal. We werken bewust met zoveel mogelijk native speakers die zowel de expertise als de juiste culturele en educatieve achtergrond bezitten. Op die manier laat je een artikel vertalen naar iedere willekeurige taal, we gaan er graag mee aan de slag.

Meer weten? Dankzij de advertenties van vertalers met hun reviews, tarieven en levertijden ben je direct op de hoogte van de mogelijkheden en plaats je eenvoudig online een opdracht op TranslateMarket. Of neem contact op voor een scherpe offerte. We horen graag van je.

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen.

> TranslateMarket