• darkblurbg

Tekst laten vertalen naar het Engels, Duits, Frans of andere talen

Een tekst laten vertalen naar het Engels, Duits, Frans of een van de andere talen? Dat kan op basis van tal van documenten of online teksten, naar alle mogelijke en beschikbare talen. Benieuwd naar concrete voorbeelden? We kunnen bijvoorbeeld een website vertalen van het Nederlands naar het Engels of een beëdigde vertaling verzorgen waarbij we Frans omzetten naar het Nederlands.

We hebben als vertaalbureau en als online marktplaats voor vertalingen de beschikking over tal van vertalers. Zij zorgen ervoor dat we teksten kunnen vertalen naar de taal die je wenst, gewoon op basis van een native speaker. Een Nederlands tekst omzetten naar het Duits of er juist vanuit een andere exotische taal voor zorgen dat er een Nederlandse versie beschikbaar komt? Het is uiteraard ook mogelijk om teksten te laten vertalen in de verschillende talen onderling. Een native speaker in de doeltaal zorgt ervoor dat ook de nuances uit de tekst op de juiste manier overkomen in de nieuwe tekst die je wilt laten maken.

Diverse teksten laten vertalen

Een tekst laten vertalen en daarvoor op zoek naar een vertaalbureau dat overweg kan met allerlei documenten? We hebben ervaringen met bijvoorbeeld officiële documenten, net als persoonlijke en zakelijke brieven of een CV. Wil je een technische tekst laten vertalen of gaat het om financiële stukken? Van de vertaling van medische teksten tot aan die van een jaarverslag of een handleiding. We zorgen er met vertalingen voor marketing-documenten en bijvoorbeeld boeken voor dat we je daar goed mee van dienst kunnen zijn. We vertalen overeenkomsten en Algemene Voorwaarden. En wil je met spoed laten vertalen? We zorgen er als vertaalbureau voor alle documenten en talen voor dat we ook daarin voor je klaarstaan.

Tekst laten vertalen naar bekende talen

Je kunt bijvoorbeeld tekst laten vertalen naar de bekende talen. Het gaat dan in ieder geval om het Engels, Duits en Frans. Het zijn talen die we over het algemeen allemaal wel een beetje spreken. Een officiële vertaling zit echter een stuk professioneler in elkaar en zorgt ervoor dat u de tekst zonder taal- of spelfouten kunt aanbieden. Gaat het om een vertaling van of naar het Spaans? Ook dat geldt voor ons als een van de bekende talen. Het betekent dat je een tekst kunt laten vertalen door een van de vele vertalers, we beschikken over een breed netwerk dat je daar goed mee van dienst kan zijn.

Vertaalbureau voor exotische talen

We zijn op hetzelfde moment ook een vertaalbureau voor de meer exotische talen. We zorgen er met vertalers voor bijvoorbeeld het Portugees, Italiaans en Grieks voor dat je daar meerdere kanten mee op kunt. Gaat het je om een nog heel andere taal zoals het Chinees? Je kunt de tekst laten vertalen die je wenst, door een native speaker die daar goed mee uit de voeten kan.