• darkblurbg
    Vertaalbureau nodig? Goede vertalingen in alle talen, ook technisch, juridisch, financieel, en medische vertalingen. Breed netwerk van ervaren vertalers.

Overige talen

Een vertaling laten maken vanuit of naar een van de overige talen? Buiten het Engels, Frans, Duits, Spaans en een aantal andere talen om kunnen we als vertaalbureau ook zorgen voor vertalingen in overige talen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om het Bulgaars of het Deens. Het zijn talen die men alleen in het land zelf spreekt, waardoor daar in de rest van Europa en de wereld niet zoveel vraag naar is. Dat betekent bij ons echter niet dat je de vertaling niet kunt laten maken. We zijn een vertaalbureau voor allerlei overige talen, zodat je de tekst kunt laten omzetten naar de taal die je wenst.

Officiële EU-talen

Benieuwd naar de overige talen waarmee we je als vertaalbureau goed van dienst kunnen zijn? Het gaat bijvoorbeeld om het Ests, Fins, Grieks of Hongaars. Bovendien vertalen we vanuit en naar het Iers, Kroatisch, Lets, Litouws en Maltees. Een vertaling nodig in het Pools, Portugees of bijvoorbeeld het Roemeens? We zijn als vertaalbureau thuis in overige talen zoals het Sloveens en Slowaaks, net als in het Tsjechisch en Zweeds. Dit zijn de verschillende officiële EU-talen, daarnaast kunnen we je nog van dienst zijn in een aantal andere talen die binnen Europa worden gesproken.

Andere talen vertalen

Qua andere talen die in Europa worden gesproken gaat het bijvoorbeeld om het Russisch, het Servisch en het Turks. Het zijn talen die niet bepaald lijken op het Nederlands. We maken gebruik van native vertalers in de doeltaal. Op die manier brengen we je als vertaalbureau voor overige talen graag in contact met een vertaler die kan zorgen voor een kundige vertaling waarin de juiste nuances worden meegenomen. Buiten Europa kunnen we zorgen voor vertalingen in bijvoorbeeld het Chinees en Arabisch. Op die manier kunnen we je als vertaalbureau een compleet pakket aanbieden. En doordat onze vertalers hun vertaaldiensten online aanbieden hanteren we scherpe tarieven.

Veelzijdig vertaalbureau

We zijn een veelzijdig vertaalbureau dat in de verschillende richtingen kan vertalen. Om welke overige talen het ook gaat, we zorgen er als vertaalbureau dat je in contact komt met een goede vertaler die je daar op een voordelige manier mee van dienst kan zijn. Het resultaat is een kloppende vertaling waar je aan de andere kant maar weinig kosten voor hoeft te maken.

Laten vertalen in een van de overige talen? We brengen je als vertaalbureau voor overige talen graag in contact met de ervaren vertalers die beschikbaar zijn op ons online vertaalbureau. 

> TranslateMarket