• darkblurbg

Over TranslateMarket

TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen. We zijn een vertaalbureau met een breed netwerk van ervaren vertalers. Dat betekent dat we zorgen voor native speakers in haast iedere taal. Zij zorgen voor grammaticaal kloppende teksten met de juiste spelling. Bovendien bevatten de vertalingen dankzij native vertalers de nuances zoals de lokale bevolking die gebruikt.

We maken het online graag zo gemakkelijk mogelijk om een vertaling aan te vragen. We zorgen er als vertaalbureau voor dat we opdrachtgevers en vertalers bij elkaar brengen, zodat ze elkaar goed van dienst kunnen zijn.

Online vertalingen

Het is mogelijk om vertalingen bij ons vertaalbureau online aan te vragen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Zoek je naar een vertaler in de lokale omgeving of maak je liever gebruik van de meest voordelige vertaler ergens in het (buiten)land? Dankzij de standaard advertenties kun je eenvoudig zoeken naar een vertaler die aangeeft hoeveel woorden hij vertaald, voor welk tarief en hoe snel je de vertaling kunt verwachten. Ook zie je door middel van de reviews de ervaringen van anderen opdrachtgevers. Dankzij de custom offers heeft een vertaler ook de mogelijkheid om je een offerte op maat te versturen of plaats je zelf gratis een maatwerk opdracht, zodat je offertes ontvangt van meerdere vertalers.

Opdrachtgevers en vertalers bij elkaar

We brengen met TranslateMarket opdrachtgevers en vertalers bij elkaar. Opdrachtgevers kunnen online zoeken naar vertalers die hun goed van dienst kunnen zijn. Vertalers hebben aan de andere kant de kans een goede reputatie op te bouwen en de opdrachten uit te kiezen waar ze graag aan werken. Op die manier brengen we twee belangrijke groepen bij elkaar en bieden we hen beiden de vrijheid om op een prettige wijze zaken te doen.

Rating voor vertalers en notificatiesysteem

Om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen maken we gebruik van een rating-systeem. Vertalers krijgen een beoordeling door de opdrachtgever. Des te hoger het niveau dat de vertalers bereiken, des te hoger ook de netto vergoeding die zij uiteindelijk ontvangen voor de vertalingen die zij maken.

Bovendien is er sprake van een uitgebreid notificatiesysteem. Aan de hand daarvan valt eenvoudig na te gaan welke stappen er door de opdrachtgever of vertaler in het proces zijn genomen. Op die manier zijn de beide partijen steeds goed op de hoogte van wat er gebeurt en wat er nog dient te gebeuren.

Direct een opdracht plaatsen voor een vertaling? We maken het je bij TranslateMarket online graag gemakkelijk.

    

Vertaler gezocht? Of ben je zelf een vertaler?
TranslateMarket is een marktplaats voor vertalingen in alle talen. 

> Ja, ga naar de Vertaal Marktplaats